Voorjaar 2021

We hebben even geschilderd met groepjes van twee cursisten. Maar het is even niet anders. De cursussen zijn in ieder geval tot 15 maart 2021 stopgezet.

Najaar 2020

Het Coronavirus heeft dit jaar voor iedereen veel verandert. Het leven ziet er anders uit en het lijkt erop dat dat nog wel even zo blijft. Al hoop ik en vele met mij, natuurlijk van niet. Het belangrijkste is gezond te blijven! Na een eerste Lockdown in het voorjaar ben ik, op verzoek van een aantal cursisten, in mei weer gestart met groepjes van drie deelnemers. Dan kunnen we makkelijk op 1,5 meter afstand van elkaar werken en volgens de algemene richtlijnen van het RIVM: Thuisblijven als je verkouden of ziek bent, je handen vaak wassen en desinfecteren bij binnenkomst. Na elke cursus poets en ontsmet ik het atelier en ventileer voor en na elke les. Als je wil kun je een (eigen) mondkapje dragen. Zo kunnen we zo veilig mogelijk lekker blijven tekenen en schilderen. Na de zomerstop zijn we in september weer zo doorgegaan. Dit blijft zolang het nodig is. Een aantal vaste cursisten wil liever nog niet komen en daar heb ik alle begrip voor. Hopelijk in het nieuwe jaar weer!

Mocht je toch graag binnenkort willen starten met teken- of schilderlessen, neem dan gerust contact op, dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Voor iedereen: blijf gezond en blijf genieten!